ErkkiSaarinen

Hesari tukee halpatyömarkkinoita

  • Hesari tukee halpatyömarkkinoita

Helsingin Sanomien pääkirjoituksesta 25.11.2017: ”Oikea vastaus olisi, että ­turvapaikanhakijoiden määrä laski nopeasti ­pitkän ajan keskiarvolle, noin viiteentuhanteen vuodessa.”

Tämä on Hesarin harjoittamaa manipulointia, koska 5000 tuhatta vuodessa on kaukana normaalitilanteesta 2000-2015, mutta siitä nyt viis.

Toinen sitaatti: ”Koska työhön pääsy on tulijalle vahva motivoija ja valtiolle kustannusten kutistaja, yksityinen sektori pitäisi kytkeä kotouttamiseen vahvemmin ja työvoiman hinnan pitäisi joustaa näiden erityisryhmien osalta nykyistä enemmän. Yrityksiä ei tarvinne paljon houkutella, sillä taantuma on ohi ja työvoimasta on jo pulaa.”

Edellä mainittu kannanotto tarkoittaa siis, että Suomeen saa tulla jatkossakin ”normaalitilanteen mukaisesti” noin 5000 turvapaikanhakijaa vuosittain ja heille pitäisi järjestää ns. halpatyömarkkinat.

Hesarin poliittinen linjaus tukee selkeästi Vihreiden ja Kokoomuksen kannanottoja. MOT.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Halpatyövoimaa yksityisille ja valtio luonnollisesti maksaa asumisen sekä sosiaaliturvaa kun palkka ei riitä elämiseen.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Kyllä se palkka ajan kuluessa alkaa riittää elämiseen, koska asiat halpenevat keskiluokan ostovoiman meillä ja maailmalla hiipuessa. Kysehän on siitä kenen on aloitettava halpuutus omalla kohdallaan ja se loppupeleissä osuu jokaisen nilkkaan. Samasta asiasta on kyse, kun EKP syytää rahaa pankeille, vaikka buustaavampi vaikutus voisi olla, jos rahat jaettaisiin helikopterista kaikille. Rahaaa jaetaan sijoittajapiireille niin paljon, etteivät enää tiedä mihin sen laittaisi järkevien kohteiden puutteessa. Turha sijoituskupla vain kasvaa.

Toimituksen poiminnat